Team Mastermind, bron van kennis en inspiratie.

Ontdek Team Mastermind, een elitegroep van topexperts, waaronder Andy Coomans, Rilla Lysens, Erendiz Ates, Jo Deferm, Roberto Musardo, Ann Vanbergen, Stijn De Mot, Robbie Billen en enkele andere gastsprekers. Stuk voor stuk toonaangevende experts, gericht op ondernemerschap en professionele ontwikkeling.
Elk lid brengt diepgaande expertise en jarenlange ervaring in hun respectieve vakgebieden, van business strategieën tot persoonlijke groei. Samen vormen ze een krachtige bron van kennis en inspiratie voor iedereen die streeft naar succes in de zakenwereld en daarbuiten. Met hun gecombineerde inzichten en praktische benaderingen helpen ze individuen en organisaties hun volledige potentieel te bereiken

Mastermind - Master Your Practice

Verbind je met gelijkgestemde zorgondernemers in 'Master your practice'. Verdiep je in brainstormsessies, workshops, en expertadvies voor efficiënte groei.

Datum SmartPractice
7/10/2025
Tijd SmartPractice
6 opleidingsdagen
Locatie SmartPractice
Leuven

Mastermind Alumni Day

Herontdek je Mastermind-ervaring op de Alumni Day, speciaal voor 'Master Your Practice' deelnemers. Word geïnspireerd met workshops en netwerken.

Datum SmartPractice
24/9/2024
Tijd SmartPractice
9:00 - 17:00
Locatie SmartPractice
Leuven - Swanenberg
Deze docent heeft nog geen blogposts geschreven

Grow your career!
Laat je begeleiden door SmartPractice.

Samen creëren we waardevolle inzichten dankzij een aanbod van opleiding, coaching en ondersteuning.

Bekijk ons volledig aanbod
Vrouw geeft uitleg over praktijkmanagement.
Cirkel decoratief 1Cirkel decoratief 2Cirkel decoratief 3Cirkel decoratief 4