Onze Recensies.

Ontdek  hoe voorgaande zorgondernemers de diensten van SmartPractice hebben ervaren.

“Bij SmartPractice vond ik terug wat ik als zelfstandige ondernemer miste in mijn opleiding. Een eye-opener voor therapeuten die in een groepspraktijk functioneren en willen groeien.”

“Ik kreeg uitstekend advies en handige tools aangereikt. Onze interne samenwerking ging erop vooruit en zo heb ik nu een topteam waar ik kan op bouwen!”

“Tijdens de opleidingen praktijkmanagement leerde ik mijn ideeën en doelen concreet maken. Dit vertaalde zich in beter leiderschap, gerichte social media en een sterke brand.”

Suzan Hantson - Qinobi

“Dit was waar ik al lang naar op zoek was: hoe meet je de kwaliteit van je team en breng je de knelpunten in kaart. Met als gevolg een nog betere samenwerking en een topteam om op te bouwen!”
Suzan Hantson

Roel Weerts - Bodyrock

“Een echte meerwaarde voor iedereen die een eigen (groeps)praktijk heeft. Daarom een must  voor collega’s die een groepspraktijk hebben of willen opstarten.”
Roel Weerts

Tom Mertens - Kineworks

“Tijdens de opleidingen praktijkmanagement leerde ik mijn ideeën en doelen concreet maken. Dit vertaalde zich in beter leiderschap, gerichte social media en een sterke brand.”
Tom Mertens

Karolien Hofkens - De Singel

“Ik besloot de Mastermind te volgen met enige aarzeling over het juiste moment in mijn carrière. Toch ben ik zo blij dat ik deze keuze gemaakt heb, vooral omdat ik net mijn praktijk was begonnen. Mijn groei is op veel vlakken merkbaar en ik heb beslissingen genomen die ik anders nooit zou hebben genomen.”
Kinesitherapeut Karolien Hofkens
SmartPractice Zorgondernemer Opleiding
Ondersteuning Zorgondernemer SmartPractice
SmartPractice Ondersteuning
Coaching Zorgondernemer SmartPractice

Grow your career!
Laat je begeleiden door SmartPractice.

Samen creëren we waardevolle inzichten dankzij een aanbod van opleiding, coaching en ondersteuning.

Bekijk ons volledig aanbod