Ondersteuning
Praktijkmanagement

Er wordt gewerkt aan je website.

SmartPractice biedt persoonlijke ondersteuning aan op het gebied van social media, website& IT, boekhouding en fiscaliteit en personeelsbeleid.

Je kan terugvallen op een team van kinesitherapeuten die reeds hun sporen in het vakgebied praktijkmanagement reeds verdiend hebben en die op hun beurt beschikken over een ruim netwerk van experten op elk van bovenstaande gebieden.

Decoratief: cirkelDecoratief: cirkel

Onze adviesdomeinen

Service Icoon
Social media
Spring in het oog op social media en kom innovatief uit de hoek. Wij denken met je mee over positionering, contentcreatie en planning van je social media posts, onder het motto 'anders en beter'.
Website Icoon
Website & IT
Een website is het visitekaartje van je praktijk. Is jouw website goed vindbaar, goed opgebouwd en voldoende vernieuwend? Wij kijken met je mee en reiken oplossingen aan.
Boekhouding Icoon
Boekhouding & Fiscaliteit
Haal het maximale uit je inkomsten en run je praktijk zo efficiënt mogelijk. Ons team geeft je inzichten en tips en bekijkt samen met jou waar er winst te boeken is.
Samenwerking Icoon
Samenwerken
Creëer een stimulerende omgeving waarin je collega’s zich kunnen ontwikkelen zonder jezelf daarbij te vergeten of in te verliezen.
Administratie Icoon
Administratie
Met zo weinig mogelijk inspanningen zo goed mogelijk je administratie te organiseren, dat is onze doelstelling. Hoe bouw je je praktijk om tot een goed geoliede machine?
Project Icoon
Project management
Creatieve plannen? Wij bekijken samen met jou de haalbaarheid van je project en ondersteunen waar nodig.

Onze aanpak in 4 stappen

Gesprek Icoon

1. Kennismakingsgesprek

In een eerste (vrijblijvend) gesprek gaan we na wat precies jouw wensen en verwachtingen zijn. We bekijken de werkpunten of problemen binnen je praktijk zodat we een zo goed mogelijk zicht krijgen op de specifieke situatie. We gaan vervolgens na of SmartPractice diensten in zijn aanbod heeft die jou kunnen verder helpen.

Analyse SmartPractice

2. Analyse

Aan de hand van een uitgebreid vraaggesprek en onderzoek naar de huidige procedures krijgen we een goed 360° zicht op de huidige situatie. We maken een uitgebreide analyse die vervolgens zal leiden tot één of meerdere oplossingen.

Advies SmartPractice

3. Advies

Na de analyse en bespreking hiervan met jou, stellen we een advies voor. Dit advies bevat meerdere mogelijkheden en oplossingen om tegemoet te komen aan je vraag. Efficiëntie dragen we hoog in het vaandel.

Ondersteuning & opvolging SmartPractice

4. Ondersteuning & opvolging

Nadat we samen een plan opgesteld hebben, gaan we aan de slag. Samen met onze partner werken we met duidelijke doelstellingen op korte en lange termijn en definiëren we concrete acties die we samen zullen ondernemen. Op die manier kunnen we jou ontzorgen, zodat jij je zoveel mogelijk op je praktijk kan focussen.

Een voorbeeld uit de praktijk

Ann Vanbergen in actie.

Jonge en ambitieuze kinesist Jessie Hollandts contacteerde onze docente Ann Vanbergen om meer inzichten te verwerven voor het opstarten van een eigen multidisciplinaire praktijk. Lees hier welke inzichten ze verworven heeft en hoe het financiële plan heeft bijgedragen om haar droom van een eigen praktijk te realiseren.

Decoratief: cirkel 42Decoratief cirkel 41

Een extra duwtje in de rug nodig?

SmartPractice is de partner voor ondersteuning van zorgondernemers. Samen creëren we waardevolle inzichten dankzij individuele ondersteuning.

Neem contact op
Online ondersteuning.
Decoratieve cirkel 16Decoratieve cirkel 17Decoratieve cirkel 18Decoratieve cirkel 19