Andy Coomans, van marketeer naar investeerder in scale-ups.

Andy Coomans is een gedreven ondernemer, spreker en auteur. Zijn ondernemerscarrière begon hij als founder van een Belgisch top-100 marketingbureau waarmee hij als marketeer heel wat awards won zoals Meest werknemersvriendelijke KMO van Vlaanderen 2019 of nominaties zoals Trends Gazelle 2021. In slechts enkele jaren maakte hij het bedrijf volledig zelfsturend waarna hij een meerderheidsparticipatie verkocht. Vandaag is Andy als investeerder betrokken in meerdere beloftevolle scale-ups die hij begeleidt naar duurzame groei en expansie. Zijn grote rugzak aan inzichten en praktijkervaring deelt hij met zoveel mogelijk ondernemers als auteur van het boek ‘Van Zelfstandige naar Ondernemer in 15 uitdagingen’ waarvan er het afgelopen jaar meer dan 1.000 verkocht werden en als energiek spreker. Een event of opleiding van Andy staat gelijk aan harde confrontatie, een gezonde dosis humor en praktische inzichten die je meteen kan vastpakken in je eigen zorgpraktijk.

Coach My Practice

Heb je net als vele andere zorgverstrekkers het gevoel dat je vandaag niet het maximum uit je praktijk haalt? Wij helpen jou verder!

Datum SmartPractice
13/2/2025
Tijd SmartPractice
09:00 - 17:00 uur
Locatie SmartPractice
Leuven - Novotel

Practice Marketing Day

Ontdek hoe je met 0 budget effectieve marketing voor je praktijk toepast en unieke verhalen kan creëren om de ideale patiënt te bereiken.

Datum SmartPractice
9/12/2024
Tijd SmartPractice
09:00 - 17:00 uur
Locatie SmartPractice
Gent - De Punt
Deze docent heeft nog geen blogposts geschreven

Grow your career!
Laat je begeleiden door SmartPractice.

Samen creëren we waardevolle inzichten dankzij een aanbod van opleiding, coaching en ondersteuning.

Bekijk ons volledig aanbod
Vrouw geeft uitleg over praktijkmanagement.
Cirkel decoratief 1Cirkel decoratief 2Cirkel decoratief 3Cirkel decoratief 4