MasterMinders aan het woord: welke voordelen heb je bij het MasterMind traject?

8/7/2022

De MasterMinders van 2022 zitten halverwege hun traject, wij vroegen aan hun hoe ze het traject tot dusver hebben ervaren!

Welke voordelen zijn er verbonden aan de coachingsessies?

  • Je komt terecht in een groep gelijkgestemden met gelijkaardige uitdagingen, die elkaar begrijpen en steunen. "Jan Uten"
  • Je krijgt een hoop nieuwe inzichten op vlak van communicatie, financiën, marketing... en ideeën die je makkelijk kunt toepassen. "Kurt Wouters & Thomas Ghys"
  • Je krijgt inzicht in de zwaktes en sterktes van zowel jezelf als je praktijk en leert hoe je kunt omgaan met zwaktes en hoe je meer inzet op sterktes. "Karen De Marie"
  • Samen met het SmartPractice team bouw je aan een concreet plan van aanpak dat je kunt implementeren. "Ans Cuyckens"

De MasterMinders zetten alle opgedane kennis al volop in, om van hun praktijk een succesvolle onderneming te maken. Wij volgen vol enthousiasme hun traject in het zorgondernemerschap!

Klik hier voor meer informatie over MasterMind - MasterYourPractice 2023!

MasterMind Ans Cuykens getuigt over zijn ervaringen bij de 'Master your Practice' sessies!

Benieuwd naar meer getuigenissen? Ontdek het hier!

Heb je vragen hieromtrent en zie je tussen de bomen het bos niet meer, laat ons dan zeker iets weten! Wij staan jullie (vrijblijvend) bij met woord en daad. Wij analyseren wat je precies nodig hebt en brengen je indien gewenst in contact met professionals die je kunnen bijstaan. 

Neem vrijblijvend contact op

Recentste blogposts

Alle blogposts

Enthousiaste zorgondernemers laten zich inspireren door Andy Coomans!

Wij vroegen aan enkele deelnemers van onze 'Coach My Practice' cursus wat ze ervan vonden en wat ze zeker gaan implementeren in hun praktijk. Hier kan je alle voordelen nog eens mooi opgesomd lezen!

Eerste hulp bij SEO: handige tips en tools

Vandaag de dag kan je zorgpraktijk haast niet meer overleven zonder een sterke online-aanwezigheid. Centraal in die digitale strategie staat je website. Daarmee vertel je aan (potentiële) patiënten wie je bent, waar je praktijk voorstaat en waarom ze bij jou in behandeling moeten komen. Om patiënten of klanten te overtuigen, moet je website visueel aantrekkelijk en overzichtelijk zijn opgebouwd, maar alles begint bij bezoekers naar je website te leiden. De wetenschap die zich daarover buigt heet zoekmachineoptimalisatie, kortweg SEO.

Je praktijk verhuren aan je vennootschap: een goed idee?

Er bestaan meerdere mogelijkheden om als praktijkhouder je praktijkruimte te verhuren aan je vennootschap. Ontdek ze hier!

Grow your career!
Laat je begeleiden door SmartPractice.

Samen creëren we waardevolle inzichten dankzij een aanbod van opleiding, coaching en ondersteuning.

Bekijk ons volledig aanbod

Onze diensten

SmartPractice laat zorgverleners uitgroeien tot zorgondernemers via deze drie pijlers.

Opleiding SmartPractice

Opleiding

Praktijkmanagement kan je leren. Haal het maximale uit je praktijk, voor jezelf, je collega's en je patiënten.

Meer informatie
Coaching SmartPractice

Coaching

Intensief begeleidingstraject dat alle aspecten van het zorgondernemerschap belicht en je ruggesteun geeft in je persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie
Ondersteuning SmartPractice

Ondersteuning

SmartPractice ondersteunt je met creatieve plannen en projecten en zoekt oplossingen voor prakijkgerelateerde problemen.

Meer informatie