MasterMinders aan het woord: welke voordelen heb je bij het MasterMind traject?

6/2/2023

De MasterMinders van 2022 zitten halverwege hun traject, wij vroegen aan hun hoe ze het traject tot dusver hebben ervaren!

Welke voordelen zijn er verbonden aan de coachingsessies?

  • Je komt terecht in een groep gelijkgestemden met gelijkaardige uitdagingen, die elkaar begrijpen en steunen. "Jan Uten"
  • Je krijgt een hoop nieuwe inzichten op vlak van communicatie, financiën, marketing... en ideeën die je makkelijk kunt toepassen. "Kurt Wouters & Thomas Ghys"
  • Je krijgt inzicht in de zwaktes en sterktes van zowel jezelf als je praktijk en leert hoe je kunt omgaan met zwaktes en hoe je meer inzet op sterktes. "Karen De Marie"
  • Samen met het SmartPractice team bouw je aan een concreet plan van aanpak dat je kunt implementeren. "Ans Cuyckens"

De MasterMinders zetten alle opgedane kennis al volop in, om van hun praktijk een succesvolle onderneming te maken. Wij volgen vol enthousiasme hun traject in het zorgondernemerschap!

Klik hier voor meer informatie over MasterMind - MasterYourPractice 2023!

MasterMind Ans Cuykens getuigt over zijn ervaringen bij de 'Master your Practice' sessies!

Benieuwd naar meer getuigenissen? Ontdek het hier!

Heb je vragen hieromtrent en zie je tussen de bomen het bos niet meer, laat ons dan zeker iets weten! Wij staan jullie (vrijblijvend) bij met woord en daad. Wij analyseren wat je precies nodig hebt en brengen je indien gewenst in contact met professionals die je kunnen bijstaan. 

Neem vrijblijvend contact op

Recentste blogposts

Alle blogposts

Is jouw vennootschap al in orde voor de deadline van 31 december?

Heb jij een vennootschap en zijn de statuten van je vennootschap recent niet meer aangepast, dan moet je mogelijks heel snel in actie treden. Iedere vennootschap moet namelijk zijn statuten aanpassen aan de nieuwe vennootschapsrecht.

Praktijkmanagement is essentieel voor het succes van een kinesitherapiepraktijk!

Praktijkmanagement speelt een essentiële rol bij het succesvol uitbouwen van een kinesitherapeutische praktijk. Door een inspanning te leveren om deze vaardigheden te leren, kan een kinesitherapeut niet alleen zijn patiënten beter van dienst zijn, maar ook een florerende en duurzame praktijk opbouwen.

Treft een fiscale hervorming jouw zorgpraktijk?

De fiscale hervorming die recent werd voorgesteld door federaal minister Vincent Van Peteghem zorgt voor ophef binnen de financiële sector. Maar ook voor zorgprofessionals hebben de plannen belangrijke implicaties. Veel zorgverleners zien het nut niet in van financiële kennis, omdat hun focus op de patiënt ligt. Toch is het belangrijk om financiële basiskennis te hebben om het optimale uit je eenmanszaak of vennootschap te halen.

Grow your career!
Laat je begeleiden door SmartPractice.

Samen creëren we waardevolle inzichten dankzij een aanbod van opleiding, coaching en ondersteuning.

Bekijk ons volledig aanbod

Onze diensten

SmartPractice laat zorgverleners uitgroeien tot zorgondernemers via deze drie pijlers.

Opleiding SmartPractice

Opleiding

Praktijkmanagement kan je leren. Haal het maximale uit je praktijk, voor jezelf, je collega's en je patiënten.

Meer informatie
Coaching SmartPractice

Coaching

Intensief begeleidingstraject dat alle aspecten van het zorgondernemerschap belicht en je ruggesteun geeft in je persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie
Ondersteuning SmartPractice

Ondersteuning

SmartPractice ondersteunt je met creatieve plannen en projecten en zoekt oplossingen voor prakijkgerelateerde problemen.

Meer informatie