Enthousiaste zorgondernemers laten zich inspireren door Andy Coomans!

7/11/2022

Afgelopen week vond onze tweedaagse cursus 'Coach My Practice' met docent Andy Coomans plaats.

In deze tweedaagse cursus leer je denken op een ander en hoger level. Je zal een praktisch actieplan uitschrijven met als resultaat: Een ijzersterke cultuur als basis voor een gezonde en succesvolle praktijk.

Wij trokken enkele enthousiaste deelnemers voor de camera en vroegen hun wat ze zeker gingen meenemen uit deze tweedaagse opleiding.

Welke inzichten neem jij mee uit deze cursus?

  • Wij hebben eigenlijk nooit geleerd hoe we moeten ondernemen... En dat leer je echt tijdens deze opleiding! "Karolien Hofkens"
  • Ik heb vooral geleerd dat je de praktijk kan ontleden in verschillende domeinen en dat je deze moet nakijken en zien waar de zwakheden zijn. "Dieter Van Meel"
  • Ik heb vooral gezien dat we een soort kernaspect moeten hebben waar dat we gaan op inzetten en integreren in de praktijk. "Astrid Mulier"
  • Ik neem vooral mee dat het is belangrijk is om als vennoot tijd vrij te maken voor onze managementfunctie. "Jelle Wauters"

De cursisten zijn alvast klaar om de concrete, praktische inzichten en tools die werden verworven meteen vast te nemen en in te zetten in hun organisatie/praktijk.

Begint het bij jou ook al wat te kriebelen? Klik hier voor meer informatie!

Karolien Hofkens van de praktijk 'Kinesitherapie Karolien Hofkens' getuigt over haar verworven inzichten.

Benieuwd naar meer getuigenissen? Ontdek ze hier!

Heb je vragen hieromtrent en zie je tussen de bomen het bos niet meer, laat ons dan zeker iets weten! Wij staan jullie (vrijblijvend) bij met woord en daad. Wij analyseren wat je precies nodig hebt en brengen je indien gewenst in contact met professionals die je kunnen bijstaan. 

Neem vrijblijvend contact op

Recentste blogposts

Alle blogposts

Eerste hulp bij SEO: handige tips en tools

Vandaag de dag kan je zorgpraktijk haast niet meer overleven zonder een sterke online-aanwezigheid. Centraal in die digitale strategie staat je website. Daarmee vertel je aan (potentiële) patiënten wie je bent, waar je praktijk voorstaat en waarom ze bij jou in behandeling moeten komen. Om patiënten of klanten te overtuigen, moet je website visueel aantrekkelijk en overzichtelijk zijn opgebouwd, maar alles begint bij bezoekers naar je website te leiden. De wetenschap die zich daarover buigt heet zoekmachineoptimalisatie, kortweg SEO.

MasterMinders aan het woord: welke voordelen heb je bij het MasterMind traject?

We vroegen hoe voorgaande zorgondernemers de MasterMind ‘Master your Practice’ hebben ervaren. Hier kan je alle voordelen nog eens mooi opgesomd lezen!

Je praktijk verhuren aan je vennootschap: een goed idee?

Er bestaan meerdere mogelijkheden om als praktijkhouder je praktijkruimte te verhuren aan je vennootschap. Ontdek ze hier!

Grow your career!
Laat je begeleiden door SmartPractice.

Samen creëren we waardevolle inzichten dankzij een aanbod van opleiding, coaching en ondersteuning.

Bekijk ons volledig aanbod

Onze diensten

SmartPractice laat zorgverleners uitgroeien tot zorgondernemers via deze drie pijlers.

Opleiding SmartPractice

Opleiding

Praktijkmanagement kan je leren. Haal het maximale uit je praktijk, voor jezelf, je collega's en je patiënten.

Meer informatie
Coaching SmartPractice

Coaching

Intensief begeleidingstraject dat alle aspecten van het zorgondernemerschap belicht en je ruggesteun geeft in je persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie
Ondersteuning SmartPractice

Ondersteuning

SmartPractice ondersteunt je met creatieve plannen en projecten en zoekt oplossingen voor prakijkgerelateerde problemen.

Meer informatie