Enthousiaste zorgondernemers laten zich inspireren door Andy Coomans!

6/2/2023

Afgelopen week vond onze tweedaagse cursus 'Coach My Practice' met docent Andy Coomans plaats.

In deze tweedaagse cursus leer je denken op een ander en hoger level. Je zal een praktisch actieplan uitschrijven met als resultaat: Een ijzersterke cultuur als basis voor een gezonde en succesvolle praktijk.

Wij trokken enkele enthousiaste deelnemers voor de camera en vroegen hun wat ze zeker gingen meenemen uit deze tweedaagse opleiding.

Welke inzichten neem jij mee uit deze cursus?

  • Wij hebben eigenlijk nooit geleerd hoe we moeten ondernemen... En dat leer je echt tijdens deze opleiding! "Karolien Hofkens"
  • Ik heb vooral geleerd dat je de praktijk kan ontleden in verschillende domeinen en dat je deze moet nakijken en zien waar de zwakheden zijn. "Dieter Van Meel"
  • Ik heb vooral gezien dat we een soort kernaspect moeten hebben waar dat we gaan op inzetten en integreren in de praktijk. "Astrid Mulier"
  • Ik neem vooral mee dat het is belangrijk is om als vennoot tijd vrij te maken voor onze managementfunctie. "Jelle Wauters"

De cursisten zijn alvast klaar om de concrete, praktische inzichten en tools die werden verworven meteen vast te nemen en in te zetten in hun organisatie/praktijk.

Begint het bij jou ook al wat te kriebelen? Klik hier voor meer informatie!

Karolien Hofkens van de praktijk 'Kinesitherapie Karolien Hofkens' getuigt over haar verworven inzichten.

Benieuwd naar meer getuigenissen? Ontdek ze hier!

Heb je vragen hieromtrent en zie je tussen de bomen het bos niet meer, laat ons dan zeker iets weten! Wij staan jullie (vrijblijvend) bij met woord en daad. Wij analyseren wat je precies nodig hebt en brengen je indien gewenst in contact met professionals die je kunnen bijstaan. 

Neem vrijblijvend contact op

Recentste blogposts

Alle blogposts

Treft een fiscale hervorming jouw zorgpraktijk?

De fiscale hervorming die recent werd voorgesteld door federaal minister Vincent Van Peteghem zorgt voor ophef binnen de financiële sector. Maar ook voor zorgprofessionals hebben de plannen belangrijke implicaties. Veel zorgverleners zien het nut niet in van financiële kennis, omdat hun focus op de patiënt ligt. Toch is het belangrijk om financiële basiskennis te hebben om het optimale uit je eenmanszaak of vennootschap te halen.

Blue Monday, daar doet een ambitieuze kinesitherapeut niet aan mee!

Blue Monday, da’s de meest deprimerende dag van het jaar of de dag dat de meeste goede voornemens sneuvelen. Herkenbaar? Voor ons in ieder geval niet! In deze blog delen we enkele eenvoudige maar heldere tips die je gaan helpen om jouw goede intenties voor je persoonlijke en professionele groei WEL te realiseren in 2023.

Zorgverleners vrijgesteld van btw tot 25.000€

Steeds vaker nemen zorgverleners een actievere rol op in het aanbieden van diensten en producten die de gezondheid van patiënten ondersteunen en faciliteren. Dat doen ze door naast hun kernactiviteiten ook extra diensten aan te bieden. Een goede evolutie, maar hoe zit dat dan precies qua btw-regelgeving?

Grow your career!
Laat je begeleiden door SmartPractice.

Samen creëren we waardevolle inzichten dankzij een aanbod van opleiding, coaching en ondersteuning.

Bekijk ons volledig aanbod

Onze diensten

SmartPractice laat zorgverleners uitgroeien tot zorgondernemers via deze drie pijlers.

Opleiding SmartPractice

Opleiding

Praktijkmanagement kan je leren. Haal het maximale uit je praktijk, voor jezelf, je collega's en je patiënten.

Meer informatie
Coaching SmartPractice

Coaching

Intensief begeleidingstraject dat alle aspecten van het zorgondernemerschap belicht en je ruggesteun geeft in je persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie
Ondersteuning SmartPractice

Ondersteuning

SmartPractice ondersteunt je met creatieve plannen en projecten en zoekt oplossingen voor prakijkgerelateerde problemen.

Meer informatie