Thank you for ordering!

Customer Information

Shipping Method

Payment Info

/

Items in Order

Quantity:
1
$0.00
  • :

Order Summary

Subtotal
$0.00
Total

Bevestiging van je Bestelling

Dank je! SmartPractice waardeert je vertrouwen in ons en we zijn verheugd om te bevestigen dat je bestelling succesvol is ontvangen.
Hierboven vind je de details van je aankoop en informatie over de volgende stappen, zoals: Bestelnummer, Besteloverzicht, Betaalmethode en -bedrag en de levering.

Dank je voor je aankoop bij SmartPractice! We zijn bezig je bestelling te verwerken en zullen deze zo snel mogelijk verzenden.

Besteloverzicht
Product(en) Besteld: Hier volgt een gedetailleerde lijst van de items die je hebt gekocht.

‍Houd er rekening mee dat dit een geschatte leverdatum is. Je ontvangt een trackingnummer zodra je bestelling is verzonden.

Wat Nu?
Orderverwerking: We zijn nu je bestelling aan het voorbereiden. Dit proces neemt doorgaans 2 werkdagen in beslag.
Verzending: Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail met een trackingnummer en een link om je pakket te volgen.
Levering: Je bestelling wordt op de aangegeven datum geleverd. Zorg ervoor dat iemand beschikbaar is om het pakket in ontvangst te nemen.
Heb je Hulp Nodig? Mocht je vragen hebben over je bestelling of als je assistentie nodig hebt, ons klantenserviceteam staat altijd voor je klaar.
Je kunt ons bereiken via: E-mail: info@smarteducation.be‍We streven ernaar om je de beste service te bieden en eventuele problemen snel op te lossen.

Bedankt voor je Steun!
We willen je graag bedanken voor je aankoop bij SmartPractice. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.
We hopen dat je blij zult zijn met je aankoop en kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.
Volg ons op Facebook, Instagram of Tiktok en abonneer je op onze nieuwsbrief voor de nieuwste updates en exclusieve aanbiedingen.

Met vriendelijke groet, Team SmartPractice

* Dit is een order confirmation template!