Thomas Guenter combineerde zijn Handelsingenieur- en Rechtenstudies aan Universiteit Gent. In 2019 studeerde hij af als jurist en in 2020 als Handelsingenieur. De kans is groot dat je Thomas kent van op social media, waar hij elke maand meer dan 1 miljoen Belgen bereikt met content over personal finance. Na zijn studies werkte hij als consultant bij ADL en BCG. Als consultant heeft hij ervaring in het ondersteunen van bedrijven en overheden bij belangrijke (investerings)beslissingen.

Vandaag werkt hij als freelance consultant voor particulieren, zelfstandigen en bedrijven. Naast adviesverlening is Thomas gepassioneerd door personal finance. Hij rolde in vermogensbeheer door het helpen van zijn ouders bij het activeren van hun spaargeld. Sinds 2021 plaatst hij content online over sparen, beleggen, vastgoed, etc. Als personal finance keynote speaker probeert Thomas te inspireren en concrete inzichten, tips en tricks mee te geven waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

Opleiding

PowerTalk: Personal finance voor zorgverstrekkers - hoe creëer je een appeltje voor de dorst?

We bekijken samen hoe je met kleine maandelijkse investeringen een mooi kapitaal kunt opbouwen, je leert wat het effect is van samengestelde intrest en hoe je op een veilige en gespreide manier een appeltje voor de dorst kan opbouwen.

Datum SmartPractice
25/4/2024
Tijd SmartPractice
19:00 - 21:00
Locatie SmartPractice
Online@Home
Deze docent heeft nog geen blogposts geschreven

Grow your career!
Laat je begeleiden door SmartPractice.

Samen creëren we waardevolle inzichten dankzij een aanbod van opleiding, coaching en ondersteuning.

Bekijk ons volledig aanbod