Els Deboutte, onze coach & trainer in positieve psychologie!

Els Deboutte startte haar loopbaan na haar studies Master in de Psychologie met toch wel wat horten en stoten. Zoals elke starter heeft ze haar weg moeten vinden in het professionele leven. Els werkte en leerde in Rekrutering en Selectie, Training, Consultancy en HR bij bedrijven met mooie reputatie zoals de NMBS, PriceWaterhouseCoopers, DuPont de Nemours en Imec.

En toch bleef het professioneel knagen: Ze wou meer zingeving en visie in haar werk, iets kunnen veranderen voor mensen die daar vragende partij voor waren. Ze schoolde haarzelf bij tot coach en blijft zich vandaag ook in ontwikkeling doormiddel van extra bijscholingen in allerlei coach- en begeleidingstechnieken die gebruik maken van positieve psychologie, zoals o.a. Solutions Focus of Oplossingsgericht Werken. Coachen en trainen zijn en blijven haar passie.

Haar onderneming 'Make me Fly!' is in 2009 gestart vanuit haar wens om mensen en organisaties professioneel als coach bij te staan bij 4 soorten vragen: loopbaanvragen, levensvragen, leiderschapsvragen en knopen in de samenwerking. Intussen geeft ze samen met haar collega Rilla Lysens haar ervaring uit de voorbije 25+ jaar door aan ondernemers, leidinggevenden en teamleden.

Straf samenwerken en topcoach zijn van jouw dreamteam

Versterk je zorgpraktijk door teamwork: leer de kracht van diverse communicatiestijlen en motivatietechnieken om samenwerking te optimaliseren. Schrijf je nu in!

Datum SmartPractice
6/12/2024
Tijd SmartPractice
09:00 - 17:00 uur
Locatie SmartPractice
Gent - De Punt
Deze docent heeft nog geen blogposts geschreven

Grow your career!
Laat je begeleiden door SmartPractice.

Samen creëren we waardevolle inzichten dankzij een aanbod van opleiding, coaching en ondersteuning.

Bekijk ons volledig aanbod
Vrouw geeft uitleg over praktijkmanagement.
Cirkel decoratief 1Cirkel decoratief 2Cirkel decoratief 3Cirkel decoratief 4