Coaching met Ann Vanbergen.

Docente Ann Vanbergen zit op een stoel en lacht

Wie is Ann Vanbergen?

Ann Vanbergen is voormalig docent accountancy aan de UC Leuven Limburg, medewerker in een accountantskantoor én founder van Checked & Balanced. Ze brengt meer dan 30 jaar ervaring samen, die ze inzet om andere ondernemers in de gezondheidssector wegwijs te maken in de complexe wereld van financiën en fiscaliteit.

Met Checked & Balanced ondersteunt ze kinesitherapeuten en praktijkhouders in het financieel-organisatorische aspect van de uitbouw van hun zaak. Ze vindt haar grote ‘drive’ in het opleiden en begeleiden van mensen, zodat ze controle hebben over hun financiën, kunnen communiceren met hun accountant en het nodige vertrouwen vinden om volop voor hun ondernemersdromen te gaan.

Een man die gecoacht wordt door Ann Vanbergen

Waarom een coachingsessie volgen?

Je hebt een opleiding gevolgd uit de reeks 'Financieel Praktijkmanagement', en heel wat inspiratie opgedaan over hoe je, je eigen praktijk op financieel gebied zou willen (re-) organiseren en/of een samenwerking met je medewerkers zou willen opzetten.

Maar hoe geraak je daar? Welke zijn de concrete stappen die je moet zetten om het doel dat je voor ogen hebt te bereiken? En hoe ga je hierover het gesprek met je accountant aan, die een en ander zal moeten uitrollen?

Ann Vanbergen is de geknipte persoon om je hierin te ondersteunen. In haar trajecten ondersteunt ze zorgberoepers om de theorie om te zetten in de praktijk, en dingen echt in beweging te zetten. Van het analyseren van jouw cijfers, over het zoeken naar(fiscale) optimalisaties, tot het uitwerken van voorstellen tot herstructureren van eenmanszaken en vennootschappen: ze tekent samen met jou het pad uit, en helpt je ook in de communicatie met jouw accountant. Zo worden jouw plannen en dromen voor je zorgpraktijk ook professioneel in realiteit omgezet.


Wat houdt een coachingsessie juist in?

Eeneenmalig overleg, een langer adviestraject, of iets daartussenin: wat jouw vraag ook is, we proberen die op jouw maat en tempo te beantwoorden. We plannen één (of meerdere)  adviesgesprek(ken), waarna je een uitgebreid verslag krijgt waarmee je aan de slag kan. En als dat nodig is, gaan we ook samen het gesprek met je accountant aan, zodat jouw plannen ook tot uitvoering worden gebracht.

Voor wie is deze coachingsessie bestemd? 

Kinesisten en/of praktijkeigenaren die stappen vooruit willen zetten met hun zorgpraktijk, maar niet precies weten hoe ze dit concreet, financieel-organisatorisch, moeten aanpakken.

Vragen? Laat het ons weten.

Neem contact op
Contacteer ons via mail of een telefonisch gesprek