Zorgverleners
eenmanszaak

Welkom bij Smartpractice - dé toonaangevende partner voor praktijkmanagement en opleidingen voor zorgverleners éénmanszaak. Als kinesist of ander zorgpersoneel bent u niet alleen bezig met het bieden van hoogwaardige zorg aan uw patiënten, maar ook met het effectief beheren van uw eigen praktijk. Onze op maat gemaakte opleidingen helpen u de nodige vaardigheden te ontwikkelen om uw praktijk naar nieuwe hoogten te brengen.

Waarom Praktijkmanagement voor een éénmanszaak van zorgverleners  belangrijk is

Als zelfstandige zorgverlener draagt u vele verantwoordelijkheden, zowel op medisch als op zakelijk vlak. Het runnen van een éénmanszaak kan uitdagend zijn, en vaak komt er veel meer bij kijken dan alleen uw vakgebied. U moet ook de administratie, boekhouding, marketing en personeelszaken beheren. Hierbij kan Smartpractice u ondersteunen.

Onze op maat gemaakte Opleidingen

Bij Smartpractice begrijpen we dat elke zorgverlener uniek is en verschillende behoeften heeft. Daarom bieden we een breed scala aan op maat gemaakte opleidingen die zijn afgestemd op uw specifieke eisen als éénmanszaak. Onze deskundige trainers hebben jarenlange ervaring in zowel de gezondheidszorg als het bedrijfsleven en kunnen u helpen om praktijkmanagementvaardigheden te ontwikkelen die uw praktijk naar een hoger niveau tillen.